header nieuwsbrief januari jzc 2011
   


Joop Zoetemelk Classic, zaterdag 17 maart 2018

jzc vaantje

Inschrijving Joop Zoetemelk Classic 2018 open per 1 december 2017

Op 17 maart 2018 organiseert de Leidse wielervereniging Swift voor de twaaflfe keer de Joop Zoetemelk Classic. Wij hopen je het komend voorjaar weer in Leiden te mogen begroeten voor de tocht door het Groene Hart. Om organisatorische redenen is besloten het aantal fietsers te maximeren op 5500, het minimum aantal deelnemers van groepen bedraagt 10. Let op: er is ALLEEN voorinschrijving via de website mogelijk. Dus wie het eerst komt, die het eerst maalt! Zorg dat je er op tijd bij bent en schrijf je in op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl Deelnemers die buiten Nederland wonen moeten hun inschrijving aanmelden via


jzc website
Joop Zoetemelk

De Joop Zoetemelk Classic wordt door de Leidse wielervereniging Swift georganiseerd als eerbetoon aan de grootste Nederlandse wielrenner aller tijden. Joop geeft zelf het officiŽle startschot voor zijn Classic om 8.30 uur. Daarna gaat hij samen met familie en vrienden van start voor zijn tocht door het Groene Hart. De routes waarop hij trainde in zijn juniorentijd bij Swift.


jzc website
De routes

Er kan gekozen worden uit de afstanden 150, 100, 75 en 50 km. Om de veiligheid van de deelnemers te verhogen zijn de routes ook dit jaar door de organisatie aangepast, waardoor niet iedereen meer langs het standbeeld van Joop in Rijpwetering kan rijden.


website groenehart.nl
Een videofilm van elke deelnemer

Wij handhaven de traditie van de videofilm: Ook dit jaar wordt bij de start, finish en op een aantal punten langs de route van elke deelnemer een videofilmpje gemaakt. Na afloop kan iedereen zijn eigen film bekijken op www.MySports.tv en doorsturen naar vrienden en familie via de sociale media. Ook wordt voor iedereen het verloop van de tocht geregistreerd, zodat je je eigen routeprofiel kan bekijken. Deze elementen maken van de Joop Zoetemelk Classic een echte sportieve toertocht.


150 km favoriet
Joop Zoetemelk Classic wielertenue

Bestel bij je inschrijving meteen het speciaal ontworpen wielertenue bestaande uit een broek, shirt en windstoppper. In deze fraaie outfit zijn de kleuren van de gele trui van de Tour en de regenboogtrui van het wereldkampioenschap verwerkt. De combi-set (shirt en broek) en de windstopper zijn alleen bij voorinschrijving vůůr
1 februari 2018 te koop. Na die datum is alleen het shirt nog verkrijgbaar.

Tot ziens op zaterdag 18 maart 2017 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC