header nieuwsbrief februari jzc 2018
   


Joop Zoetemelk Classic, zaterdag 17 maart 2018

Richting 3000 inschrijvingen

Op naar de 3000 inschrijvers. Limiet van 5500.

Inschrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. is mogelijk tot 11 maart 24:00 uur. Er is geen daginschrijving! Heb je je fietsvrienden opgetrommeld om samen te rijden? Als je met een groep van minimaal 10 personen inschrijft betaal je € 10,- pp in plaats van € 12,50. Kies dan voor Groepsinschrijving en volg de instructies. Maar let op: In verband met de veiligheid geldt er een limiet van 5500 deelnemers. Zorg dat je er bij bent.


Swift Ladies
Speciale damesgroepen bij de Joop Zoetemelk Classic

Bij Swift worden er sinds dit jaar specifieke activiteiten georganiseerd om het dameswielrennen laagdrempelig, toegankelijk en gezellig te maken. Wil je als vrouwelijke deelnemer meefietsen met deze "Swift Ladies" dan kun je je aanmelden bij ladies@swift-leiden.nl met vermelding van de te rijden afstand (75, 100 of 150 km) en je gemiddelde snelheid. Wij laten je dan ruim voor de start weten welke groepen met welke afstanden, tempo en tijden zullen starten. Uiteraard moet je eerst regulier inschrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl.


Parkeren
Parkeren voor de deelnemers aan de Joop Zoetemelk Classic.
  • Uit de richting A4 Den Haag, neem afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk en volg Grote Polder, Industrieweg Zoeterwoude.
  • Uit de richting N11 Bodegraven/Utrecht, volg Grote Polder, Industrieweg Zoeterwoude.
  • Uit de richting A4 Amsterdam, neem afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk en volg Industrieterrein Roomburg, Nieuwenhuizenweg Leiden.

Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters.Je kan niet parkeren bij Swift en in de woonwijk Roomburg.


Routekaart
Download de routekaart via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl

Bij de Joop Zoetemelk Classic zijn vier afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. Alle routes zijn uitgepijld en er zijn verzorgingsposten onderweg. De 150- en 100 km route hebben elk een extra gelegenheid voor een consumptie dan wel een sanitaire stop gekregen. Belangrijk: heb je zodanige (materiaal)pech dat je moet worden opgehaald, bel dan 06 - 51787408. Dit nummer staat ook achter op de routekaaart.


Sportplaat.nl
Foto's van Sportplaat.nl

Behalve MySports met zijn videofilmpjes is ook de fotograaf van Sportplaat.nl actief bij de Joop Zoetemelk Classic. Daar waar jij misschien net even stuk zit, of gewoon geniet van de kick van het fietsen in de polder, daar staat de fotograaf van Sportplaat.nl. Na afloop kan je je foto downloaden of een afdruk bestellen op www.Sportplaat.nl.


Hang het affiche op!
Hang het affiche op

Op het affiche van de Joop Zoetemelk Classic staat een prachtige foto van Joop in zijn gloriedagen gemaakt door de bekende wielerfotograaf Cor Vos. Wil jij het ophangen in een fietswinkel, buurtcentrum of gewoon bij jou voor het raam, kom dan even langs bij Swift en haal er een paar op.


Geen restitutie
Géén inschrijfgeld terug

Zoals op de website reeds vermeld is restitutie van het inschrijfgeld om organisatorische redenen helaas NIET mogelijk als je na inschrijving toch verhinderd blijkt te zijn om mee te rijden.

Tot ziens op zaterdag 17 maart 2018 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC