header nieuwsbrief maart JZC 2018
   


Joop Zoetemelk Classic, zaterdag 17 maart 2018

Meer dan 3000 inschrijvingen

Nu al bijna 3500 deelnemers. Inschrijven voor 12 maart

Het kan niet ontkend worden dat de weersomstandigheden de afgelopen weken niet uitnodigden tot fietsen. Maar ook daar komt een eind aan, dus vergeet vooral niet om je toch in te schrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. De inschrijving voor de Joop Zoetemelk Classic sluit op 11 maart om 24:00 uur.
Let op: er is ALLEEN voorinschrijving en geen daginschrijving.


Opletten bij het Bentwoud
!!JZC renners opgelet bij de route door het Bentwoud!!

Het Achterofse pad door het Bentwoud bij Benthuizen is niet alleen fietspad, maar wordt ook gebruikt door andere recreanten zoals wandelaars met al dan niet loslopende honden. Let dus goed op en geef elkaar de ruimte.


Inschrijfnummer meenemen
Neem je inschrijfnummer mee!

Per e-mail krijg je een startnummer toegestuurd. Neem dat mee en ga voor de start je zadelpensticker met nummer en chip ophalen in de grote tent. Doe de sticker dan goed zichtbaar om je zadelpen. Dan ben je herkenbaar voor de camera’s van MySports en Sportplaat voor je eigen foto en videofilm en krijg je sportdrank en -voeding aangeboden bij de verzorgingsposten.


De verzorgingsposten
Verzorgingsposten op alle afstanden

Op alle afstanden zijn er verzorgingsposten, waar je sportdrank, een reep, een krentenbol en een banaan krijgt aangeboden. Bij de 50 km is dat bij het Spookverlaat in Hazerswoude en bij de 75 en 100 km bij het zwembad Aarweide in Ter Aar. Daar kun je voor €1,50 ook een kop koffie krijgen, verzorgd door partycentrum 't Trefpunt uit Zevenhoven. Op de 100 km route kun je ook nog langs gaan bij Café de Klinker in Noorden. Bij de 150 km zijn er drie: bij WTC, Waardse Dijk in Woerden en bij Het Wapen van Harmelen, waar je koffie en appeltaart kunt krijgen, en bij de verzorgingspost Heinoomsvaart in Wilnis.


Swift Ladies
Meer activiteiten van de Swift Ladies

Wil je als vrouwelijke deelnemer meefietsen met de 'Swift Ladies' dan kun je je aanmelden bij ladies@swift-leiden.nl met vermelding van de te rijden afstand (75, 100 of 150 km) en je gemiddelde snelheid. Wij laten je dan ruim voor de start weten welke groepen met welke afstanden, tempo en tijden zullen starten. Uiteraard moet je eerst regulier inschrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. Voor de komende maanden hebben wij nog veel meer activiteiten georganiseerd. Kijk daarvoor op https://swift-leiden.nl/swift-ladies/.


Gratis kettingsmeren
Gratis kettingsmeren

Op Aarweide en in Wilnis staan de teams van respectievelijk Squirt Lube en Cyclon Bike Care klaar voor eerste hulp aan je fiets en om je ketting te smeren. Je kunt dan onbezorgd vertrekken voor het tweede deel van je tocht door het Groene Hart.


Veligheid voorop!
Veiligheid voorop voor renner en fiets!

Geef fietsendieven geen kans. Laat je fiets dus nooit onbeheerd achter maar zet 'm op slot of vraag een mederenner er op te letten. De Joop Zoetemelk Classic is een toertocht en geen wedstrijd. Je rijdt op de openbare weg: houd je dus aan de verkeersregels, respecteer andere weggebruikers en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op. Zet het nummer van het thuisfront onder “noodgeval” in je mobiel.Er zijn langs het parcours twee pechwagens beschikbaar die hulp kunnen bieden bij pech of materiele schade. Bel in dat geval het speciale nummer 06 – 51787408. Bij een calamiteit: 112.

Tot ziens op zaterdag 17 maart 2018 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC