header nieuwsbrief jzc2019 januari 2019
   


Joop Zoetemelk Classic, zaterdag 23 maart 2019

Naar de 1500 inschrijvingen

Aantal inschrijvers groeit snel. Vroege vogels krijgen korting.

Het aantal inschrijvingen loopt op naar de 1500! Er geldt een limiet van 5500 deelnemers. Wees er dus snel bij. Wie vóór 1 februari inschrijft krijgt vroegevogelkorting en betaalt slechts € 10,-. Onder de vroege vogels wordt een Joop Zoetemelk Classic wielershirt met handtekening van Joop verloot. Na 1 februari is het tarief voor inschrijvers € 12,50.


Digitale (groeps)inschrijving
Alleen digitale inschrijving. Speciaal tarief groepen.

Inschrijven kan alleen digitaal op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. NTFU-leden krijgen korting. Groepen van minimaal 10 personen betalen het groepstarief van € 10,- per persoon. Verzamel dus je fietsmaten en schrijf je groep in. De inschrijving sluit op zondag 17 maart om 24.00 uur of eerder als de limiet van 5500 is bereikt. Op zaterdag 23 maart ligt voor alle inschrijvers een zadelpensticker met startnummer klaar in de grote tent en kun je meteen van start.


Cadeau aan de finish
Cadeau voor alle deelnemers

De Leidse wielervereniging Swift bestaat dit jaar 100 jaar. Reden voor een extra feestelijke Joop Zoetemelk Classic. Elke deelnemer krijgt dit jaar een speciale jubileum bidon cadeau. Een collectors-item voor alle wielerliefhebbers! Zorg dat je erbij bent.


Routekaarten
Routekaart zelf afdrukken

De routes voor deze tocht zijn volledig uitgepijld, maar ook komt er binnenkort de meest recente routekaart in kleur op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. Deze kun je zelf afdrukken en meenemen voor onderweg. Hierop staan alle afstanden vermeld. De routekaart is te downloaden als .pdf op de pagina Routes en afstanden van de website. Ben je niet in de gelegenheid om dit zelf te printen, er zijn een beperkt aantal routekaarten in de tent verkrijgbaar bij het afhalen van de zadelpensticker.


Swift Ladies
Speciale damesgroepen tijdens de JZC

Sinds enige jaren zijn er binnen Swift ook allerlei activiteiten voor damestoerfietsers. Hiermee wil de club het fietsen ook voor dames laagdrempelig, toegankelijk en gezellig maken. Wil je als vrouwelijke deelnemer meefietsen met deze "Swift Ladies" dan kun je je aanmelden bij ladies@swift-leiden.nl. Vermeld dan wel welke afstand (50, 75, 100 of 150 km) je wilt rijden en je gemiddelde snelheid. Wij laten je dan ruim voor de start weten welke (dames)groepen met welke afstanden, tempo en vertrektijden zullen starten. Uiteraard moet je wel eerst inschrijven voor de tocht via de website www.swift-joopzoetemelkclassic.nl.


Verzorgingsposten
Verzorgingsposten

Op elke route is ongeveer halverwege een verzorgingspost ingericht, waar je sportdrank, een krentenbol en een (rijpe) banaan kunt krijgen. Op de routes voor 100 en 150 km zijn er zelfs extra gelegenheden voor consumpties en toiletbezoek. Voor de fietsers van de 100 km is er een verzorgingspost na 53 km en even verder na 62 km kun je ook terecht bij café "De Klinker" in Noorden. De rijders van de 150 km hebben na 57 km gelegenheid om te pauzeren bij het clubhuis van wielervereniging WTC Woerden met prima koffie en heerlijke appeltaart. Of iets verderop na 67 km bij "Het Wapen van Harmelen". De volgende verzorgingspost is na zo'n 90 km in Nieuwer Ter Aa bij recreatiegebied Bosdijk.

Tot ziens op zaterdag 23 maart 2019 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje vanaf het adres waarnaar deze nieuwsbrief is gestuurd naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC