header nieuwsbrief jzc2019 februari 2019
   


Joop Zoetemelk Classic, zaterdag 23 maart 2019

Naar de 3000 inschrijvingen

Aantal inschrijvers groeit snel. Vroege vogels krijgen korting.

Inschrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. is mogelijk tot 17 maart 24:00 uur. Er is geen daginschrijving! Heb je je fietsvrienden opgetrommeld om samen te rijden? Als je met een groep van minimaal 10 personen inschrijft betaal je € 10,- pp in plaats van € 12,50. Kies dan op de websit voor Groepsinschrijving en volg de instructies.

Let op: in verband met de veiligheid geldt er een limiet van 5500 deelnemers. Zorg dat je er bij bent.


Het Groene Hart
Vier de lente in het Groene Hart. Bijpraten in de grote tent.

Natuurlijk rijd je als enthousiaste toerfietser mee met de Joop Zoetemelk Classic, maar 23 maart is in het Groene Hart ook de start van "Vier de lente". Ook voor niet-fietsers in je familie en vriendenkring is er genoeg te doen. Kijk eens op de website van www.groenehart.nl en plan op 23 maart voor de fietsers de Joop Zoetemelk Classic en voor de rest van de familie een dagje eropuit bij één van de ander activiteiten in het Groene Hart. Spreek af om na de toertocht in de grote tent bij Swift onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen. Vergeet niet daar de speciale bidon als herinnering aan de tocht op te halen.


Parkeren
Parkeren voor de deelnemers aan de Joop Zoetemelk Classic.

Vanuit Den Haag op de A4, neem al bij Zoeterwoude-Dorp afrit 6a naar N11 en Zoeterwoude-Rijndijk. Volg de borden naar Industrieterrein Grote Polder en ga naar de Industrieweg Zoeterwoude.
Vanaf Utrecht op de A12 ga bij Bodegraven naar N11 en richting Leiden. Volg de N11 tot de afslag Zoeterwoude-Rijndijk naar Industrieterrein Grote Polder en ga naar de Industrieweg Zoeterwoude.
Vanuit Amsterdam op de A4, neem (in de tunnelbak) afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk. Volg de borden naar Bedrijventerrein Roomburg en ga naar de Nieuwenhuizenweg Leiden.

Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars en parkeerwachters.
Bij het clubhuis van Swift en in de woonwijken in de buurt mag je NIET parkeren.


Routekaarten
Download nu de routekaart om zelf af te drukken.

Alle routes zijn uitgepijld en er zijn verzorgingsposten onderweg. De 150- en 100 km route hebben elk een extra gelegenheid voor een consumptie en een mogelijkheid voor een sanitaire stop gekregen. De nieuwe routekaart is nu beschikbaar op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl en kan gedownload worden als .pdf op de pagina Routes en afstanden van de website. Door wegwerkzaamheden kunnen er op het laatste moment nog kleine veranderingen in de route komen. De voorrijders zullen vlak voor de tocht de routes controleren en de nieuwste GPS-gegevens zullen dan op de website worden gepubliceerd.


Het Weer
Weersverwachting

Lees de informatie in de Enkhuizer Almanak 2019 er eens op na. Maart begint kil en winderig met veranderlijk weer en wisselende temperaturen. Vanaf half maart zal het zachter worden met buien. Maart zal eindigen met goed lenteweer en opklaringen. Hoe het weer op 23 maart a.s. precies zal zijn is nog niet bekend. Daarvoor zul je de weersvoorspellingen zelf goed in de gaten moeten houden.


Omloop van Zandvoort
Omloop van Zandvoort

Een week na de Joop Zoetemelk Classic kunt u op zondag 31 maart 2019 meerijden met de Omloop van Zandvoort die alweer voor de 7e keer gehouden wordt. De start is op het circuit van Zandvoort en de routes gaan door de duinen en bollenvelden. Je kunt kiezen uit 45, 80 of 120 km fietsen met als beloning een drankje op een terrasje in het centrum van Zandvoort. Schijf je hiervoor in op: www.omloopvanzandvoort.nl


JZC2019 affiche
Hang het affiche op!

Op het affiche van de Joop Zoetemelk Classic 2019 staat een prachtige foto van Joop in zijn gloriedagen gemaakt door de bekende wielerfotograaf Cor Vos. Wil jij een affiche ophangen in een fietswinkel, buurtcentrum of gewoon bij jou voor het raam, kom dan even langs bij Swift en haal er een paar op.

Tot ziens op zaterdag 23 maart 2019 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje vanaf het adres waarnaar deze nieuwsbrief is gestuurd naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC