Speciaal tenue voor de Joop Zoetemelk Classic

Ook dit jaar kan het speciaal ontworpen Joop Zoetemelk-wielertenue besteld worden. Er is nu ook een windstopper verkrijgbaar. In overleg met Joop zijn de meest imposante overwinningen van zijn carrière in het shirt verwerkt. De gele trui van de Tour komt terug in de gele streep op de voor- en achterkant van het shirt. Ook de kleuren van de regenboog, het symbool van het wereldkampioenschap, komen terug in een balkje op de voorkant. Dit alles uitgevoerd op een donkerblauwe ondergrond met blauwe biezen aan de mouwtjes en de broekspijpen en met grijze zijstukken op shirt en broek. Op dit tenue staat op voor- en achterkant: ‘Joop Zoetemelk Classic’ en verder geen reclame. Het shirt heeft een lange rits van voren en is van eerste klas Bioracer kwaliteit. De maten zijn s, m, l, xl, xxl en xxxl. Houd bij de bestelling rekening met de strakke pasvorm van het nieuwe tenue.

Korting bij voorinschrijving

Dit tenue is goedkoper bij voorinschrijving. Als je het vóór 1 februari 2016 bestelt zijn de prijzen als volgt: shirt: € 45,00 | broek: € 67,- | combiset shirt + broek: € 104,00 | windstopper: € 54,- .

Na 1 februari en op de dag zelf is alleen het shirt nog verkrijgbaar voor 54,00. De broek, combiset en windstopper zijn dan niet meer te koop.

Plaats je bestelling dus gelijk met je inschrijving voor de Joop Zoetemelk Classic 2017.

Op de dag zelf af te halen in de tent, het wordt dus niet opgestuurd.

tenue

maattabel