header nieuwsbrief jzc2023

inschrijven
Inschrijven voor de Joop Zoetemelk Classic 2023!

De organisatie is weer volop bezig met de voorbereidingen, zodat deze prachtige toertocht door het Groene Hart op zaterdag 18 maart 2023 voor de 16e keer gehouden kan worden. Deelnemen aan deze unieke toertocht door het Groene Hart kan ALLEEN door voorinschrijving via de website:
swift-joopzoetemelkclassic.nl.

De inschrijving opent op 10 december 2022. Het is ook mogelijk om je tegelijk met je fietsvrienden aan te melden om mee te fietsen. Ga naar het digitale inschrijfformulier en vul je eigen gegevens in. Druk voordat je gaat betalen op de knop 'Deelnemer toevoegen' om meer mensen in te schrijven. Je kunt dan voor deze inschrijvingen in één keer betalen. Let op! Je hebt 15 minuten de tijd om de hele inschrijving te voltooien. Lukt het niet om alles binnen 15 minuten in te vullen, betaal dan eerst, en start een nieuwe inschrijving voor nog meer deelnemers.

We streven ernaar de tocht voor zowel de deelnemers als de vele vrijwilligers veilig en volgens de regels door te laten gaan. De organisatie gaat uit van maximaal 5500 deelnemers, dus wees op tijd met inschrijven.


Een selfie met Joop Zoetemelk

Het doel van de Joop Zoetemelk Classic is: zoveel mogelijk mensen laten fietsen door het Groene Hart op een sportieve manier. Het is een toertocht, geen wedstrijd, als eerbetoon aan de beste wielrenner van Nederland.

Elk jaar komt Joop Zoetemelk speciaal uit Frankrijk over om bij zijn Classic aanwezig te zijn. Duizenden deelnemers van eerdere jaren hebben al selfies gemaakt samen met Joop voor of na hun toertocht. Ook komende editie is Joop weer van plan om bij dit gezellige evenement aanwezig te zijn in het clubhuis van LRTV Swift.

warm

pin
Toertocht voor iedereen

Deze toertocht is voor enthousiaste toerfietsers een prachtige gelegenheid om aan het begin van het seizoen al een wat langere rit te rijden. Je hebt de keuze uit 4 verschillende afstanden: 50 km en 75 km voor de liefhebbers die onderweg nog een gezellig praatje maken; 100 en 150 km voor de kilometervreters die een sportieve uitdaging niet uit de weg gaan.

Fiets samen met je fietsvrienden en -vriendinnen of sluit je aan bij de Swifttoerrijders. Check de website van Swifttoer welke groepen en categorieën er voor het toeren zijn. We hopen voor maart 2023 op een veilige tocht met een lekker voorjaarszonnetje en niet teveel wind.


GPS-routes

Op de website staan de GPS-routes van de vorige Joop Zoetemelk Classic. Je kunt deze downloaden en gebruiken om in de wintermaanden alvast de route te verkennen. De routes zijn elk jaar nagenoeg gelijk, maar door wegwerkzaamheden en aanpassingen kan de definitieve route nog afwijken. De definitieve GPS-bestanden van de komende tocht worden nog gemaakt en zullen dit jaar extra goed gecontroleerd en nagereden worden. Deze zullen in de week voor het evenement worden geüpload, zodat de meeste aanpassingen en wegomleggingen meegenomen zijn. Op het laatste moment kan er om veiligheidsredenen nog een afwijking van de route zijn. Houd daarom ook de pijlen op de route in de gaten.

warm

pin
Ook voor dames

Bij Swift worden activiteiten georganiseerd om het dameswielrennen laagdrempelig, toegankelijk en gezellig te maken. Wil je als vrouwelijke deelnemer meefietsen met de 'Swift Ladies' dan kun je je aanmelden bij ladies@swift-leiden.nl met vermelding van de te rijden afstand (50, 75, 100 of 150 km) en je gemiddelde snelheid. Wij laten je dan ruim voor de start weten welke groepen met welke afstanden, tempo en tijden zullen starten. Uiteraard moet je wel eerst inschrijven via swift-joopzoetemelkclassic.nl .Informatie:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar: afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Tot ziens op zaterdag 18 maart 2023 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:


sponsors JZC