header nieuwsbrief jzc2020
   

bijna_3000
Vorig jaar 4500 deelnemers

De inschrijving is al enige tijd geopend en er zijn inmiddels al flink wat inschrijvers. De limiet is nog niet bereikt, maar deze is, in verband met de veiligheid, max. 5500 deelnemers. Wil je nog meedoen? Inschrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl is mogelijk tot zondag 15 maart 23:59 uur. Schrijf je in vóór 15 februari dan is het inschrijfgeld € 10,00. Daarna betaal je de standaardprijs van € 12,50. NTFU-leden krijgen 3 euro korting op de standaardinschrijving. Ben je lid van LRTV Swift dan betaal je slechts € 3,00 op voorwaarde dat je start in Swift-tenue. Jeugdleden van Swift kunnen meedoen voor € 1,00, mits in Swift-tenue. Zorg dat je er op tijd bij bent. Er is geen daginschrijving!


parkeren
Parkeren voor de deelnemers aan de Joop Zoetemelk Classic

Vanaf Den Haag op de A4: neem al bij Zoeterwoude-Dorp afrit 6a naar N11 en Zoeterwoude-Rijndijk. Volg de borden naar Industrieterrein Grote Polder en ga vervolgens naar de Industrieweg Zoeterwoude. Vanaf Utrecht op de A12: ga bij Bodegraven naar N11 en richting Leiden. Volg de N11 tot de afslag Zoeterwoude-Rijndijk naar Industrieterrein Grote Polder en ga vervolgens naar de Industrieweg Zoeterwoude. Vanaf Amsterdam op de A4: neem (in de tunnelbak) afrit 6a Zoeterwoude-Rijndijk. Volg de borden naar Bedrijventerrein Roomburg en ga vervolgens naar de Nieuwenhuizenweg, Leiden. Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars en parkeerwachters. Bij het clubhuis van Swift en in de woonwijken in de buurt mag je NIET parkeren.


Joop Zoetemelk jaar
2020 Joop Zoetemelk jaar

Het is 40 jaar geleden dat, de grootste Nederlandse wielrenner aller tijden, Joop Zoetemelk de Tour de France heeft gewonnen. Joop is nu 73, maar hij fietst nog steeds en doet ook weer mee met zijn en onze Joop Zoetemelk Classsic op 21 maart 2020. Op 31 maart 2020 verschijnt een prachtig boek: “Joop Zoetemelk - Ongezien” en doet de theatershow “De Tour van 80 - een avond met Joop” verschillende theaters in het land aan vanaf medio mei 2020.


enkhuizer_almanak_2020
Lenteverwachting 2020

Volgens de Enkhuizer Almanak 2020: maart begint veranderlijk en koud. In de week van 8 maart t/m 14 maart is het opklarend en zachter, daarna gevolgd door een week goed lenteweer. De laatste 10 dagen van de maand, vanaf de 22ste, is het zacht maar winderig. Weeronline verwacht voor maart, april en mei bovengemiddelde temperaturen. Er is nog een kleine kans op vorst, maar hoe verder de lente vordert hoe meer warme dagen er volgen. De neerslaghoeveelheden voor de komende lente lijken normaal, maar de modellen voorspellen zelfs een iets te droge lente. Hoe het weer op 21 maart precies zal zijn is nog niet bekend. Daarvoor zul je de weersvoorspellingen zelf goed in de gaten moeten houden.


grote_tent
Bijpraten in de grote tent

Natuurlijk rijd je als enthousiaste toerfietser mee met de Joop Zoetemelk Classic. Maar ook voor niet-fietsers in je familie en vriendenkring is er genoeg te doen in de omgeving. Kijk eens op de website van www.groenehart.nl. Plan op 21 maart voor de fietsers de Joop Zoetemelk Classic, en voor de rest van de familie een dagje eropuit bij één van de andere activiteiten in het Groene Hart. Spreek af om na de toertocht in de grote tent bij Swift onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen.


alleen_pin
Consumptiebonnen

De deelnemers krijgen een consumptiebon voor een drankje voor of na de rit, maar kunnen natuurlijk ook meer consumptiebonnen kopen. Ook wielervereniging Swift gaat met de tijd mee. Daarom zijn de consumptiebonnen alleen via PIN-betaling te koop.


sportplaat
Foto's van Sportplaat.nl

De fotograaf van Sportplaat.nl is ook actief bij de Joop Zoetemelk Classic. Er worden bij de finish op het Swift-parkoers foto's gemaakt. Na afloop kan je je foto downloaden of een afdruk bestellen op www.sportplaat.nl.

Tot ziens op zaterdag 21 maart 2020 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC