header nieuwsbrief jzc2023

korting
Nog snel inschrijven met korting

Tot 12 februari kun je nog met korting inschrijven. Je betaalt t/m 12 februari € 12,50 en daarna € 15. Natuurlijk krijgen NFTU-leden nog wel € 3 korting en als lid van LRTV Swift betaal je maar € 5 als je start in je Swift-tenue. Maak snel nog de keuze voor welke afstand 50, 75, 100 of 150 km je wilt rijden en schrijf je in met het digitale inschrijfformulier. Op alle afstanden is er een verzorgingspost waar je iets kan drinken, een banaan, een krentenbol en een Snelle Jelle krijgt uitgereikt.


Zorg en Zekerheid trotse partner van Joop Zoetemelk Classic

Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid draagt de Joop Zoetemelk Classic al vele jaren een warm hart toe. De Joop Zoetemelk Classic is een begrip in de regio. Het is een gezellige toertocht voor jong en oud. De tocht leidt je door het prachtige Groene Hart en het mooie polderlandschap van Zuid-Holland.

Zorg en Zekerheid stimuleert sociaal meedoen én bewegen. Daarom zijn we partner van veel mooie initiatieven in de regio om mensen te enthousiasmeren meer te bewegen en de gezondste versie van zichzelf te worden.

Wist je dat meedoen in jouw buurt je langer gezond houdt? Onderzoek toont aan dat het wel tien extra levensjaren kan opleveren. Daarom stimuleren wij zorgverleners om naar de mens achter de klacht te kijken: naar je sociale gezondheid en kwaliteit van leven. En zetten wij ons in voor sociale activiteiten in jouw buurt, zoals de Joop Zoetemelk Classic.

Zorg en Zekerheid is de zorgverzekeraar uit de buurt, voor de buurt.

zorg en zekerheid

afvalbak
Laat je afval niet zwerven

Iedereen kent de uitdrukking: ‘wat een zooitje’ en dat is niet iets wat er na de doorkomst van de toerfietsers van de Joop Zoetemelk Classic achter moet blijven. Tijdens het fietsen grijp je soms in je achterzak of rugzak voor een gelletje of energiereep. Deze verpakking gooi je natuurlijk niet in de berm of op straat. Ook een bananenschil hoort niet langs de route bij mensen in de tuin geslingerd te worden. Op de verzorgingsposten staan voldoende afvalbakken klaar. Heb eerbied voor de natuur en voor je medemens.


Demo Festival by Raas Bikes

Natuurlijk is Raas Bikes op 18 maart erbij met een stand in de tent. Je kunt dan bij hen langs voor informatie en advies. Echte fietsliefhebbers zijn op 7 mei van harte welkom op de DEMO dag van Raas Bikes, die georganiseerd wordt in en rond het clubhuis van Swift. Je kunt dan van Trek, Isaac, BMC en Curve fietsen testen. Ook is er muziek, een informatiemarkt en zijn er hapjes en drankjes. Er kunnen racefietsen, MTB's en gravel bikes geprobeerd worden op eigen terrein. Verder kan je hardloopschoenen testen en zelfs bakfietsen en e-bikes uitproberen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Raas Bikes en blijf op de hoogte van al hun activiteiten.

demo dag raas bikes

wielrenners
Maart

Joop had wel wat met de maand maart. Velen kennen hem van de zomer, van de Tour in de warme maand juli. Maar Joop stond er ook in het vroege voorjaar, wanneer de bomen nog kaal zijn en het buiten nat en koud is. Bijna 50 jaar geleden, in maart 1974, won hij voor de eerste keer de rittenkoers Parijs-Nice. Met een overwinning in de klimtijdrit op de Col d'Eze haalde hij de eindzege definitief naar zich toe. ‘La belle revanche de Joop Zoetemelk’, schreef de Franse sportkrant L’Equipe de volgende dag. Terecht, want wie vinden we terug op plek 3, met ruim een minuut achterstand? Het is de Kannibaal Eddy Merckx, die gevloerd werd door onze Joop. Photo Cor Vos.Informatie:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar: afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Tot ziens op zaterdag 18 maart 2023 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:


sponsors JZC