header nieuwsbrief jzc2020
   

Inschrijving open
2020 Joop Zoetemelk jaar

Het is 40 jaar geleden dat, de grootste Nederlandse wielrenner aller tijden, Joop Zoetemelk de Tour de France heeft gewonnen. Joop is nu 73, maar hij fietst nog steeds en doet ook weer mee met zijn en onze Joop Zoetemelk Classsic op 21 maart 2020. Er is dit jaar extra aandacht voor Joop bij de Zesdaagse in Ahoy Rotterdam van 2 t/m 7 januari 2020. Verder verschijnt op 31 maart 2020 een prachtig boek: “Joop Zoetemelk - Ongezien” en doet de theatershow “De Tour van 80 - een avond met Joop” verschillende theaters in het land aan vanaf medio mei 2020.


vroegboekkorting
Aantal inschrijvers groeit snel. Schrijf nu in met korting!

Het aantal inschrijvingen loopt al aardig op! Er geldt een limiet van 5500 deelnemers. Wees er dus snel bij. Wie vóór 1 februari inschrijft krijgt vroegevogelkorting en betaalt slechts € 10,- ook NTFU-leden krijgen korting. Na 1 februari is het tarief voor inschrijvers € 12,50. Inschrijven kan alleen digitaal op: www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. De inschrijving sluit op zondag 15 maart om 23:59 uur of eerder als de limiet van 5500 is bereikt.


Geen groepen
Voor alle deelnemers een cadeautje

Voor de start op zaterdag 21 maart meld je je in de grote tent. Daar wordt aan alle inschrijvers een deelnemersbewijs uitgegeven. Ook is er voor alle inschrijvers dit jaar wederom een kleine attentie: een bandenreparatiesetje. Deze kun je afhalen in de tent en hierna kun je meteen van start. Zorg dat je op tijd inschrijft op de website en erbij bent. In de tent zijn er voor de deelnemers ook consumptiebonnen te verkrijgen voor een kopje koffie of drankje naar keuze.


Joop startschot
Veiligheid voorop

De Joop Zoetemelk Classic is een toertocht en geen wedstrijd. Je rijdt op de openbare weg. Houd dus rekening met andere weggebruikers en houd je aan de verkeersregels. Op sommige punten worden verkeersregelaars ingezet. Volg hun aanwijzingen op. Het dragen van een helm is verplicht. Zet het telefoonnummer van het thuisfront onder ‘noodgevallen’ in je mobiele telefoon.


routes
Verzorgingsposten

Op elke route is ongeveer halverwege een verzorgingspost ingericht, waar je sportdrank, een krentenbol en een banaan kunt krijgen. Op de routes voor 100 en 150 km zijn er zelfs extra gelegenheden voor consumpties en toiletbezoek. Voor de fietsers van de 100 km is er een verzorgingspost na 53 km en even verder na 62 km kun je ook terecht bij café ‘De Klinker’ in Noorden. De rijders van de 150 km hebben na 57 km gelegenheid om te pauzeren bij het clubhuis van wielervereniging WTC Woerden met prima koffie en heerlijke appeltaart. Of iets verderop na 67 km bij ‘Het Wapen van Harmelen’. De volgende verzorgingspost is na zo'n 90 km in Nieuwer Ter Aa bij recreatiegebied Bosdijk.

Tot ziens op zaterdag 21 maart 2020 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC