header nieuwsbrief jzc2023

al1000
Al 1000 inschrijvingen binnen

De inschrijving is open sinds 10 december 2022 en het loopt lekker. Natuurlijk komen de meeste inschrijvers pas als de weersvoorspelling voor 18 maart bekend is, maar de echte liefhebbers zeggen dat er geen slecht weer bestaat, alleen verkeerde kleding. Wees op tijd met je inschrijving, er kunnen maximaal maar 5500 fietsers deelnemen aan de Joop Zoetemelk Classic.


Sponsor uitgelicht

Deze toertocht is alleen mogelijk omdat er verschillende sponsors zijn die de vrijwilligers bijstaan. Bike Control van Paul Zwanenburg is al jaren actief aanwezig op de verzorgingspost bij het zwembad in Ter Aar. Zijn passie voor fietsen brengt hij met veel enthousiasme over. Zijn slogan is: Iedereen kan fietsen!

Bike Control organiseert Sportklassen wielrennen, tandem fietsen en omgaan met hartslagmeters op middelbare scholen van VMBO t/m Gymnasium. De leerlingen ervaren dat de wielersport “méér dan hard fietsen” is, en dat er veel techniek bij komt kijken, communicatie, vertrouwen en rekening houden met elkaar. Verder worden er bedrijfsactiviteiten georganiseerd op de racefiets, mountainbike en tandem. Van 1 april tot eind juni worden er op het wielerparcours van LRTV Swift in Leiden wielrentrainingen, voor volwassenen, georganiseerd om de techniek op te frissen en te werken aan de conditie door interval trainingen.

bike control

collectief_inschrijven
Collectief inschrijven

Het is nu ook mogelijk om je tegelijk met je fietsvrienden aan te melden. Ga naar het digitale inschrijfformulier en vul je eigen gegevens in. Druk voordat je gaat betalen op de knop ‘Deelnemer toevoegen’ om meer mensen in te schrijven. Je kunt dan voor deze inschrijvingen in één keer betalen. Let op! Je hebt 15 minuten de tijd om de hele inschrijving te voltooien. Lukt het niet om alles binnen 15 minuten in te vullen, betaal dan eerst en start een nieuwe inschrijving voor de overige deelnemers.


Afhalen startbewijs

Na inschrijven en betaling krijg je een bevestiging. In de week vóór 18 maart krijg je digitaal een startnummer toegestuurd. Dit startnummer moet je bij Swift tonen om een startbewijs af te kunnen halen. Neem je startnummer uitgeprint mee of zorg dat je het kan laten zien op je mobiel. Afhalen van startbewijzen kan al op vrijdagmiddag 17 maart van 15:00 - 18:00 uur of op zaterdagochtend 18 maart vanaf 7:00 uur voorafgaand aan de toertocht.

route


Informatie:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar: afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Tot ziens op zaterdag 18 maart 2023 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:


sponsors JZC