header nieuwsbrief jzc2024

inschrijven
Er zijn al meer dan 1.000 inschrijvers!
Schrijf je nu nog in met korting

Op zaterdag 16 maart 2024 vindt de Swift-Joop Zoetemelk Classic plaats, een unieke toertocht die je niet wilt missen! Om mee te fietsen, dien je je voor zondag 10 maart 2024 in te schrijven via het digitale inschrijfformulier. Deelnemers betalen € 15 en krijgen bij de verzorgingsposten eten en drinken uitgereikt.

Als je je nu alvast inschrijft, krijg je korting op de inschrijfkosten. Iedereen die zich inschrijft voor 11 februari 2024 betaalt slechts € 12,50. En als lid van de NFTU krijg je zelfs nog eens € 2 extra korting. Als lid van LRTV Swift betaal je slechts € 5 wanneer je in clubtenue rijdt. Dat is nog eens voordelig!

De organisatie streeft ernaar om de tocht voor zowel de deelnemers als de vele vrijwilligers veilig en volgens de regels te laten verlopen. Er worden maximaal 5.500 deelnemers toegelaten, dus wees er snel bij met inschrijven. Meer informatie over deze unieke toertocht vind je op de website van de Swift-Joop Zoetemelk Classic: swift-joopzoetemelkclassic.nl. Veel plezier met fietsen!


Fiets veilig!

Het is verboden om een telefoon of smartphone vast te houden tijdens het fietsen. Gebruik een speciale houder op het stuur om je smartphone of navigatie veilig te gebruiken. Je mag tijdens het fietsen het smartphonescherm of navigatiescherm kortstondig aanraken, mits het toestel in een geschikte houder zit. Handsfree bellen en muziek luisteren is toegestaan, zolang het omgevingsgeluid nog hoorbaar is en het apparaat niet vastgehouden wordt. Onthoud dat het belangrijk is om veilig te blijven tijdens het fietsen. Houd je aandacht op de weg en gebruik je telefoon of smartphone alleen op een veilige manier. (Foto m.m.v. Emounting.nl)

groep

joop_zoetemelk
Voor de liefhebbers en verzamelaars!

Als je met de Joop Zoetemelk Classic mee fietst of hebt gefietst, wil je dat natuurlijk al je fietsvrienden laten weten. Er is weer een nieuw wielershirt voor de Joop Zoetemelk Classic ontworpen in samenwerking met Raas bikes Leiden en reessjurts.nl door Joep Pouw, grafisch vormgever voor LRTV Swift. Het is een gloednieuw ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. Het shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om je comfortabel te houden tijdens het fietsen. Het is een must-have voor elke fan van Joop Zoetemelk en elke fietser die op zoek is naar een stijlvolle en functionele outfit. Wacht niet langer en bestel nu het Joop Zoetemelk wielershirt.

Het shirt is uitsluitend te bestellen via de webshop van reessjurts.nl: met de link Officiële Joop Zoetemelk wielershirt 2024 kom je direct op de juiste pagina. Heb je vragen over het wielershirt, neem dan contact op met Raas bikes via e-mail info@raasbikes.cc of bel naar (071) 512 73 90.


Fiets-festival bij Swift

Op donderdag 9 mei 2024 - Hemelvaartsdag organiseert Raas bikes voor de derde keer een fiets-festival. Het festival is dit jaar gecombineerd met een toertocht georganiseerd door de Leidsche Studenten roeivereniging Njord om hun jubileum te vieren, iedereen kan mee doen!

Het wordt alweer de derde editie van het festival. Zoals je van Raas bikes gewend bent zijn er tientallen merken aanwezig en kan je eindeloos fietsen testen van Trek, BMC en Isaac. Er zijn nog meer Leidsche winkels aanwezig, zoals de Hardloopwinkel en Trappers. Er is (h)eerlijk eten en drinken dat natuurlijk lokaal is gemaakt.

Zet de datum in je agenda en houdt de socials van Raas bikes in de gaten voor de laatste informatie. Inschrijven voor de toertocht van Njord kan ook binnenkort!

wintertraining


Informatie:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar: afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Tot ziens op zaterdag 16 maart 2024 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:


sponsors JZC