header nieuwsbrief jzc2020
   

Inschrijving open
Joop Zoetemelk Classic 2020 - Inschrijving open vanaf 15 november 2019

De 14e editie van de Joop Zoetemelk Classic is op zaterdag 21 maart 2020. De Leidse wielervereniging Swift is alweer druk met de voorbereidingen voor deze sportieve fietstocht. Deelnemen aan deze toertocht door het Groene Hart kan ALLEEN door voorinschrijving via de website: www.swift-joopzoetemelkclassic.nl.
Let op: Deelnemers die buiten Nederland wonen kunnen alleen aanmelden via
contact@swift-joopzoetemelkclassic.nl.


vroegboekkorting
Korting voor vroegboekers

Inschrijven en meedoen kan voor € 12,50. De inschrijving is vanaf 15 november 2019 geopend. Zorg dat je er snel bij bent: voor 1 februari 2020, betaal je de “vroege vogel” prijs van € 10,00. Zoals vorige jaren is het maximum aantal deelnemers vastgesteld op 5.500 fietsers. Schrijf je op tijd in op www.swift-joopzoetemelkclassic.nl. Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk!


Geen groepen
Geen groepsinschrijvingen meer

Inschrijven als fietsgroep was in vorige jaren mogelijk, maar hier werd weinig gebruik van gemaakt. Het is nu alleen mogelijk om individuele inschrijvingen te doen. Dus als je met een groep fietsvrienden mee wilt doen, zorg dan dat iedere deelnemer zich voor 1 februari 2020 ingeschreven heeft. Natuurlijk mag je wel samen als groep starten.


Joop startschot
Joop Zoetemelk is er ook weer bij

De Joop Zoetemelk Classic wordt door de Leidse ren- en toervereniging Swift georganiseerd als eerbetoon aan de grootste Nederlandse wielrenner aller tijden. Joop Zoetemelk heeft ook weer toegezegd om op 21 maart erbij te zijn. Hij zal dan met familie en vrienden deelnemen en één van de routes fietsen. Joop geeft om 8:30 uur het officiële startschot voor zijn Classic.


routes
Keuze uit 4 routes

De routes en afstanden waarvoor je kunt inschrijven zijn 150, 100, 75 en 50 km. De ervaren rijders kunnen de langere routes kiezen en de minder ervaren fietsers kunnen een van de kortere varianten rijden. De routes zijn gecontroleerd en uitgepijld en gaan allemaal door het Groene Hart: een prachtig veenweidegebied in de Randstad. Een heerlijke weidse omgeving om toertochten te rijden. Je rijdt over fietspaden in dorpen, langs vaarten en door polders, waar Joop Zoetemelk in zijn juniorentijd bij Swift ook zijn trainingsritten reed.


Swift ladies
Ook voor dames

Bij Swift worden specifieke activiteiten georganiseerd om het dameswielrennen laagdrempelig, toegankelijk en gezellig te maken. Wil je als vrouwelijke deelnemer meefietsen met de Joop Zoetemelk Classic en je hebt nog geen fietsmaatje (of wel maar je vindt het leuk met meer dames te rijden) dan kun je je aanmelden bij ladies@swift-leiden.nl met vermelding van de te rijden afstand (50, 75, 100 of 150 km) en je gemiddelde snelheid. Wij laten je dan ruim voor de start weten welke groepen op basis de aanmeldingen, met welke afstanden, tempo en tijden zullen starten. Uiteraard moet je wel eerst inschrijven via www.swift-joopzoetemelkclassic.nl.Tot ziens op zaterdag 21 maart 2020 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!


Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar:
afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:

sponsor JZC