header nieuwsbrief jzc2022

aanmelden
We gaan weer rijden

De stuurgroep voor de Joop Zoetemelk Classic is alweer 8 keer (online) bijeengeweest, om de organisatie voor de toertocht weer rond te krijgen. Met de versoepelingen van de corona-maatregelen zijn grote sportactiviteiten onder voorwaarden weer mogelijk. We verwachten dat het fietsen prima zal gaan en hopen op een heerlijk voorjaarszonnetje tijdens de rit. Er zal echter bij de start en finish wel een en ander anders georganiseerd gaan worden. Bij het ophalen van je startbewijs willen we geen opstoppingen en drukte, dus volg de looplijnen en aanwijzingen van de vrijwilligers.


Joop komt ook weer

Op 3 december 2021 is Joop 75 jaar geworden. Dat heeft hij met zijn vrouw Dany, kinderen en kleinkinderen in kleine kring gevierd. Op de dag voor zijn verjaardag was Joop in Nederland. Hij heeft toegezegd weer aanwezig te zijn. Bij de start van de 100 km om 8:30 uur zal hij de deelnemers ‘wegschieten’. Zorg dat je erbij bent, maak foto's, filmpjes of schrijf je ervaringen op en stuur die naar contact@swift-joopzoetemelkclassic.nl. De leukste bijdragen kunnen we dan op de website publiceren.

joop_startschot

routes
Collectief inschrijven

Het is nu ook mogelijk om je tegelijk met je fietsvrienden aan te melden om mee te fietsen. Ga naar het digitale inschrijfformulier en vul je eigen gegevens in. Druk voordat je gaat betalen op de knop ‘Deelnemer toevoegen’ om meer mensen in te schrijven. Je kunt dan voor deze inschrijvingen in één keer betalen. Let op! Je hebt 15 minuten de tijd om de hele inschrijving te voltooien. Lukt het niet om alles binnen 15 minuten in te vullen, betaal dan eerst, en start een nieuwe inschrijving voor de overige deelnemers.


Een welgemeend dankjewel

De firma Neuteboom Bike Totaal heeft de Joop Zoetemelk Classic grote steun verleend vanaf de allereerste editie in 2007. Menig deelnemer die pas in het clubhuis van Swift merkte dat er iets aan zijn fiets schortte is door Hans Neuteboom uit de brand geholpen of van een jack of handschoenen voorzien. Aan onze fijne samenwerking komt een eind nu het bedrijf uit Leiderdorp zich niet langer richt op de verkoop & onderhoud van racefietsen/mountainbikes. Graag danken we Neuteboom Bike Totaal voor de jarenlange steun!

joop_startschot

routes
Coronamaatregelen

Sportactiviteiten zijn toegestaan. De Joop Zoetemelk Classic was de eerste grote sportactiviteit die in 2020 niet door kon gaan door de coronamaatregelen. Wij gaan er nu vanuit dat de Joop Zoetemelk Classic de eerste grote buitensportactiviteit is waaraan iedereen dit jaar weer mag meedoen. Er zijn steeds meer versoepelingen van de maatregelen op 18 februari en op 25 februari en op 15 maart beoordeelt het kabinet of de overige maatregelen nog nodig zijn. Het dragen van mondkapjes, vaste zitplaatsen en het gebruik van testbewijs is niet van toepassing op doorstroomlocaties en binnen in de tent of het clubhuis kunnen max. 499 personen binnen zijn. Er worden extra toiletten buiten geplaatst. Alle coronaspelregels voor sport kun je nalezen op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.Informatie:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar: afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Tot ziens op zaterdag 19 maart 2022 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:


sponsor JZC