header nieuwsbrief jzc2022

inschrijven
Nu het nog kan!

Nog enkele dagen en dan sluit de inschrijving van de Joop Zoetemelk Classic. Je kunt nog tot zondag 13 maart 2022 - 23:59 uur inschrijven. Wacht niet tot het laatste moment maar ga nu direct naar het digitale inschrijfformulier en vul het in. Je zult niet alleen fietsen. Er zijn al meer dan 2500 inschrijvers. Dus het wordt weer een gezellige fietstocht door het Groene Hart.


Bekijk het weer nu al 14 dagen voorruit

Het is de afgelopen dagen al prima fietsweer geweest. De voorspellingen voor zaterdag 19 maart zijn goed. Een heerlijk voorjaarszonnetje, een temperatuur van 15 graden en droog. Zuidenwind met windkracht 1 maakt het geen grote uitdaging. Je laat je fiets dan toch niet binnen staan. Check op je favoriete weer-app en doe mee!

warm

pin
Verhalen na afloop

Als je na je rit terug bent bij het clubhuis van Swift, dan kun je samen met de andere deelnemers een sportdrankje of iets anders nuttigen. Je kunt de consumptiebonnen hiervoor uitsluitend betalen met PIN. Deel met elkaar alle verhalen van je fietsavonturen die je de afgelopen 2 jaar hebt meegemaakt. Doe een ontspannend dansje bij de muziek van de live-band 3 Double Dutch die speelt in de tent.Informatie:

Afmelden voor deze nieuwsbrief? Stuur dan een leeg berichtje naar: afmelden@swift-joopzoetemelkclassic.nl

Tot ziens op zaterdag 19 maart 2022 en stuur deze nieuwsbrief door aan je fietsvrienden!!

Deze Joop Zoetemelk Classic is mede mogelijk gemaakt door:


sponsor JZC