Joop Zoetemelk Classic - 17e editie

Verhalen van deelnemers

Als je gaat deelnemen aan een fietstoertocht is het fijn om de ervaringen van eerdere deelnemers eens te lezen. Niet alle deelnemers aan de Joop Zoetemelk Classic sturen na de tocht nog een berichtje, maar van sommige enthousiaste fietsers krijgt de organisatie wel een leuk verhaal toegestuurd. Op de volgende pagina's kun je enkele verhaaltjes teruglezen. Je kunt een indruk krijgen van wat anderen van deze toertocht vinden.

Wil je zelf ook je ervaringen delen, dan kun je een mailtje sturen aan: contact@swift-joopzoetemelkclassic.nl contact@swift-joopzoetemelkclassic.nl. Niet alle berichten zullen worden geplaatst.

Maarten - 20 maart 2023

Was weer een geweldige dag. Het was even zoeken naar ons pakket, maar gevonden bij de helpdesk. Heel fijn weer en tot volgend jaar!

Joop - 19 maart 2023

Bedankt weer voor de fijne organisatie en prima sfeer. Dit was m'n 6e keer. Het weer zat mee, weinig wind. Een klein minpuntje: opnieuw de kleine pijltjes. Maak ze twee x zo groot aub.

Judith - 19 maart 2023

Bedankt voor de mooie tocht.
Fijne verzorgingspost onderweg (150 route) met vriendelijke mensen. Ik vond t mixen van de sportdrank in de grote kuipen grappig om te zien. Misschien volgende keer nog een betonmixer inzetten? :)
Zelfs 2x een kruispunt met verkeersregelaars die voor een vrije veilige kruising zorgden. Boven verwachting.
Ook dank aan alle vrijwilligers bij 't ophalen van het startbewijs, vrijwilligers voor alle regeldingen en al 't andere werk wat gedaan is.
En natuurlijk dank voor het regelen van het prachtige weer!

Wim - 18 maart 2023

Weer genoten vandaag, prima organisatie, mooie route, gezellige sfeer bij het clubhuis. Dank voor de organisatie en graag tot een volgende keer of wellicht kom eens met ploegje naar onze 11 merentocht.

Hans - 18 maart 2023

Om te beginnen wil ik jullie laten weten dat ik weer genoten heb van de mooie tocht en de aanwezigheid van Joop Zoetemelk. Ik kom er graag vanuit Valkenswaard voor op en neer rijden en hoop van harte om ook volgend jaar weer van de partij te zijn.

volgende pagina