Joop Zoetemelk Classic - 13e editie

De Joop Zoetemelk Classic 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Zorg en Zekerheid logo

Zorg en Zekerheid, samen werken aan goede zorg en gezondheid

Het is onze overtuiging dat goede zorg en gezondheid alleen samen met anderen tot stand komt. Daarom ondernemen we met regionale organisaties, zoals gemeenten, sportclubs en zorgprofessionals tal van initiatieven die bewijzen dat we niet alleen beloven maar vooral ook samen doen. Want zorg en gezondheid gaat verder dan alleen de beste behandeling. Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning, verbinding binnen een gemeenschap. Ze dragen veel bij aan een betere gezondheid voor iedereen. Daar zetten wij ons elke dag voor in.

speciale collectieve korting voor jou
Bij Zorg en Zekerheid profiteert u van een aantrekkelijke korting van 5% op uw basisverzekering (Zorg Zeker Polis en Zorg Vrij Polis) en 5% op uw aanvullende verzekering (m.u.v. AV-Gemak). Deze korting geldt ook voor eventuele gezinsleden. Daarnaast zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. Lees meer over uw voordeel op onze website www.zorgenzekerheid.nl.

Huurmaat logo

HuurMaat regelt het

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie van de meest uiteenlopende gereedschappen en machines, voor zowel bedrijven als particulieren. De aanschaf van gereedschap en machines is kostbaar, nog afgezien van het onderhoud en verplichte keuringen die onlosmakelijk zijn verbonden met het professioneel gebruik. Juist om die reden is het veelal praktisch en financieel aantrekkelijk te kiezen voor huren van gereedschap. HuurMaat is de juiste partner op het gebied van verhuur van gereedschappen, machines en steigers. Bij ons krijgt u behalve uitstekend gereedschap ook deskundig advies van goed opgeleid personeel. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn. Amsterdam, Katwijk, Leiden en Vlaardingen is er altijd wel een HuurMaat in de buurt. Bij ons kunt u het gereedschap zelf halen maar ook het bezorgen op de werkplek is geen enkel probleem. Kortom: HuurMaat Regelt Het! Kijk maar op www.huurmaat.nl.

Bike Control logo

Méér dan hard fietsen

De motor en motivator van Bike Control is Paul Zwanenburg, die als gekwalificeerd KNWU-wielertrainer een enorme passie heeft voor fietsen zowel op de racefiets als op de moutainbike. Bike Control verzorgt fietsclinics en sportklassen op maat voor scholieren, maar ook wielrenlessen voor meer gevorderde fietsers. Daarbij is speciaal aandacht voor de bochtentechniek, rijden in een groep, fietsbeheersing en conditie. Ook organiseert Bike Control begeleide fietsreizen van begin oktober tot eind april naar de Algarve in Portugal en begeleide fietstochten. Heb je zelf (nog) geen goede racefiets of moutainbike dan kun je deze ook huren, met mogelijkheid tot koop, bij Bike Control. Bekijk dit alles en ook de bedrijfsactiviteiten die je samen met Bike Control kunt plannen op de website: www.bikecontrol.nl.

Neuteboom Bike Totaal logo

Neuteboom Bike Totaal

Hans fietst zelf ook! De fietsenzaak van Neuteboom is gevestigd in Leiderdorp sinds 1980. Hans en Henneke Neuteboom openden toen hun winkel in Winkelcentrum Santhorst te Leiderdorp. Door de groei van het bedrijf was een grotere winkelruimte nodig. De huidige locatie op het industrieterrein de Baanderij in Leiderdorp biedt ruim 1000 m2 fietsplezier. Het bedrijf voert de naam: Bike Totaal Neuteboom.

Hans Neuteboom: Inmiddels zijn wij de grootste aanbieder in Leiden, Leiderdorp en omstreken. We bieden een enorm groot assortiment fietsen; van kinderfiets tot high-end racefiets of mountainbike. Naast fietsen hebben we een groot assortiment fietskleding in onze showroom. Wij hebben een grote, ruim opgezette werkplaats met vakbekwame monteurs. Zij zijn u graag van dienst! Als kroon op ons werk wonnen wij in 2008 de Leiderdorpse Ondernemers Prijs. Kom eens langs in onze winkel of kijk op www.neuteboombiketotaal.nl.

Dat Hans Neuteboom iets van fietsen afweet, bewijst hij steeds bij wielervereniging Swift, waar hij menig materiaalprobleempje oplost en ook nog eens clubkampioen cyclecross bij de 50+ werd.

fietskledingvoordeel logo

Fietskledingvoordeel.nl

Fietskledingvoordeel.nl en wieleroutfits.nl zijn ook dit jaar weer een van de sponsoren van de Joop Zoetemelk Classic. Beide bedrijven hebben zich gespecialiseerd in verkoop van fietskleding en aanverwante artikelen via internet. De oprichters van het bedrijf hebben jarenlange ervaring in de wielerwereld en in het produceren van sportkleding. Het directe contact met wielrenners in alle geledingen van de wielersport geeft hun een goed beeld van alle wensen en ideeën. Daarom zijn ze bij de Joop Zoetemelk Classic aanwezig met een stand in de grote tent. Kijk op www.fietskledingvoordeel.nl en www.wieleroutfits.nl voor het hele assortiment.

Verder bent u natuurlijk altijd welkom in de winkel Wieleroutfits in Ouderkerk aan de Amstel of in Den Haag. Je vindt hier een ruim assortiment fietskleding en accessoires van onder ander Castelli, Sportful, Rogelli, Endura, Cyclon, Lazer, Uvex, Sidi, Northwave, 21Virages en nog vele andere grote merken.

Groene Hart logo

Niet alleen het hart maar ook de longen van de Randstad.

Het Groene Hart is een uniek groen gebied midden in de Randstad. Vanuit hartje Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is men in 15 minuten fietsen al midden in het groen. Het Groene Hart vormt een mooi contrast met de drukte van de steden en is het grootste Nationale Landschap van Nederland. Het Groene Hart is niet alleen groter dan men denkt, maar ook diverser. Het landschap bestaat uit uitgestrekte weiden, veengebieden, grote plassen, meren, meanderende rivieren, historische stadjes, forten en boerderijen. Dit maakt het Groene Hart geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Er kan heerlijk worden gefietst, gevaren of gewandeld. Er zijn biologische eieren direct van de boer te koop. In vele restaurants worden de streekproducten vers van het land geserveerd. Men kan slapen in een hooiberg of genieten van een koud biertje aan de waterkant. In de lente dansen de koeien in de wei en in de winter kun je bij Kinderdijk schaatsen in een 17e - eeuws schilderij. De Hollandse luchten bieden het hele jaar door een prachtig schouwspel. Kijk op www.groenehart.nl.

Jobo de Bouwers logo

Jobo, de bouwers

Jobo de Bouwers is een allround bouwonderneming met de provincie Zuid Holland als werkterrein. Wij houden ons bezig met woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie, plan- en projectontwikkeling. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen.

Jobo, een familiebedrijf, werd opgericht in 1975 en is gevestigd in Leiden. Wij beschikken over een uitstekend geoutilleerd bedrijfsbureau, een eigen architect en een werkplaats.

Wij werken met een grote groep gespecialiseerde partners die altijd en overal inzetbaar zijn. Daardoor kan het bouwproces gestroomlijnd verlopen, met als bijkomend voordeel dat we alle werkzaamheden kunnen verrichten voor de juiste prijs. Kijk voor verdere informatie op www.jobodebouwers.nl.

Vliko logo

Een nieuw leven voor gebruikte materialen

Renewi is een leidend waste-to-productbedrijf dat iedere dag nieuw leven geeft aan gebruikte materialen. Met onze diverse locaties in Nederland - waaronder Zoeterwoude - zijn we altijd dicht bij onze klanten. Renewi denkt anders over afval en ziet het als een kans. Onze jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met een breed scala aan diensten, zorgt er voor dat we duurzame, pragmatische recyclingoplossingen kunnen aanbieden. Met innovatie en gebruik van de nieuwste technologie zetten we afval weer om tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie. Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen. Het resultaat van ons werk is minder afval en vervuiling, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo dragen we bij aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

Bij Renewi huurt u containers voor alle mogelijke afvalstromen. Onze containers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd netjes en schoon bij u afgeleverd. U vindt bij ons verschillende formaten rolcontainers, afzetcontainers, semi-ondergrondse containers, boxpallets, vaten en jerrycans. Zie voor meer informatie op www.renewi.com/nl-nl.

van Haasteren logo

Van Haasteren

U bent van harte welkom bij van Haasteren, Toyota dealer voor Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten. Als een echt familiebedrijf zijn wij gericht op langlopende prettige relaties met klanten en willen er voor zorgen dat u zich bij ons geen nummer voelt. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud en reparaties, APK keuringen en ook voor schade reparatie. Tevens hebben wij een tankstation met carwash en doen wij opslag van winterbanden. Kortom voor alles aan uw auto kunt u bij ons terecht. Kijk op www.toyota-leiderdorp.nl.
Sportplaat logo

Cyclon fietsonderhoud

Het Nederlandse bedrijf Cyclon International BV uit Geffen is opgericht in 1985. In 30 jaar is het merk Cyclon uitgegroeid tot de meest complete en kwalitatief hoogwaardige lijn in smeer- en onderhoudsproducten voor tweewielers in Europa. De producten worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Juist hier, omdat Nederland het meest vooruitstrevende land is voor de fiets. Cyclon ‘Keep Your Bike Smiling’ zodat iedere fietser kan genieten van elke tocht. www.cyclon.nl

Bemmelen sports logo

Van Bemmelen Outdoor

Een nieuwe naam een nieuwe locatie maar nog steeds de allerbeste kwaliteit. Van Bemmelen Outdoor heeft een ruim assortiment wielerkleding en bijbehorende accessoires zoals schoenen en helmen. Daarnaast kun je er ook terecht voor al je andere outdooractiviteiten, zoals hardlopen, wandelen, skiën en kamperen. Er is ook een coupeuse die je kleding op maat kan aanpassen. Voor onderhoud en reparaties aan je ski's kun je in de eigen werkplaats terecht. Kijk voor meer details op . www.vanbemmelenoutdoor.nl.

Sportplaat logo

Hoogvliet supermarkt

De bananen, niet te rijp en niet te groen, die worden uitgereikt op de verzorgingsposten worden geleverd door Hoogvliet supermarkt, net als de krentenbollen. Dat geldt ook voor de broodjes in de lunchpakketten voor alle vrijwilligers. Met hun bijdrage zorgen ze voor een gezonde energiebron voor alle deelnemende fietsers.

Sportplaat logo

Maxim sportdranken

Voor iedere sporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen. Koolhydraten zijn de belangrijkste brandstoffen! De koolhydraatvoorraad in je spieren is beperkt en een tekort kan je prestatievermogen met 50% doen dalen. Een tekort aan vocht betekent einde wedstrijd. Blijven drinken dus! Zorg goed voor jezelf. Tijdens de Joop Zoetemelk Classic staat er op de verzorgingspost een beker Maxim Sports Drink voor je klaar. Meer tips of advies nodig? Ga naar www.maximsportvoeding.nl/voedingsadvies of stuur een e-mail naar info@maximsportvoeding.nl.

Maxim is verkrijgbaar bij Albert Heijn en diverse webwinkels.

squirt logo

Squirt Lube Benelux

Voor uitstekende producten voor het onderhoud van je fiets zijn er de producten van Squirt lube. Deze producten zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. De Squirt chain lube zorgt voor soepel en probleemloos schakelen. Gebruik Squirt producten voor verminderde slijtage: ketting en tandwielen gaan minstens 60% langer mee. Meer informatie over de producten op: www.squirtlube.nl.

squirt logo

Assos

Sinds 1976 vertrouwen 's werelds meest veeleisende fietsers op ASSOS. De toewijding die ASSOS heeft voor het ontwikkelen van innovatieve kleding van allerbeste kwaliteit begon met oprichter Toni Maier en wordt nu voortgezet door een team van gepassioneerde medewerkers. Overal waar gefietst wordt, op de baan, in het veld of op de weg, alle sportieve fietser hebben behoefte aan fietskleding met constante kwaliteit en met excellente eigenschappen. De fietskleding en accessoires van ASSOS zijn in meer dan 30 landen over de hele wereld te koop. Kijk op de website www.assos.com voor informatie en locaties van de dealers van de producten.

Inqar Huurmij logo

Een auto huren in Leiderdorp

INQAR Leiderdorp is onderdeel van ‘Huurmij BV’. Ze leveren al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto's, bakwagens, personenbussen, en fietsen. Het goed opgeleide team wil je graag compleet ontzorgen. Ze bieden een compleet pakket aan; autoverhuur, shortlease en operational lease. Door een groot wagenpark en 4 vestigingen, die zich bevinden in Alphen aan den Rijn, Hoofddorp, Leiden en Leiderdorp, bedienen ze een groot deel van Zuid -en Noordholland. Het team van INQAR Leiderdorp staat graag voor je klaar! Ga voor de shortlease naar www.supershortlease.nl en hier voor de operational lease naar www.rebellease.nl van Huurmij BV.