Joop Zoetemelk Classic - 17e editie

Bereikbaarheid en parkeren

Zowel de start als de finish van de Joop Zoetemelk Classic is bij het clubhuis van LRTV Swift. Het adres van het clubhuis is:

Willem van der Madeweg 1
2314 ZA Leiden
Tel. 071 5414317
http://www.swift-leiden.nl

TIP: Bekijk op https://www.anwb.nl/fietsen/fietsknooppuntenplanner een veilige fietsroute naar het clubhuis van Swift op De Bult.

Bereikbaar met de auto:

Uit de richting Utrecht, volg de A12 richting Den Haag, neem de afrit naar de N11 bij Bodegraven, volg N11 richting Leiden, neem bij Zoeterwoude de afslag richting Industrieterrein Grote Polder, Industrieweg Zoeterwoude.

Uit de richting Amsterdam, volg de A4 richting Den Haag, neem de afrit naar de N11 bij Zoeterwoude en volg de borden naar Industrieterrein Roomburg, Nieuwenhuizenweg Leiden.

Uit de richting Den Haag, volg de A4 richting Amsterdam, neem de afrit naar de N11 bij Zoeterwoude en volg de borden naar Industrieterrein Grote Polder, Industrieweg Zoeterwoude.

Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeerwachters. Je kan niet parkeren bij Swift en in de woonwijken Roomburg of Vista Verde.

Bereikbaar met de trein:

NS station Leiden Lammenschans: 5 minuten fietsen naar Swift. Vanuit het station rechtsaf, Melchior Treublaan, fietsbrug over de Vliet, rechtdoor via Heinekenpad naar Swift.

NS station Leiden Centraal: 20 minuten fietsen naar Swift. Vanaf het station richting centrum over de Breestraat en Levendaal naar de Hoge Rijndijk. Rij door op de Hoge Rijndijk en ga rechtsaf vóór tunnelbak van de A4 (voor Zoeterwoude-Rijndijk) de Willem van der Madeweg op naar Swift.