Joop Zoetemelk Classic - 17e editie

De Joop Zoetemelk Classic 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Zorg en Zekerheid logo

Zorg en Zekerheid, samen werken aan goede zorg en gezondheid

Het is onze overtuiging dat goede zorg en gezondheid alleen samen met anderen tot stand komt. Daarom ondernemen we met regionale organisaties, zoals gemeenten, sportclubs en zorgprofessionals tal van initiatieven die bewijzen dat we niet alleen beloven maar vooral ook samen doen. Want zorg en gezondheid gaat verder dan alleen de beste behandeling. Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning, verbinding binnen een gemeenschap. Ze dragen veel bij aan een betere gezondheid voor iedereen. Daar zetten wij ons elke dag voor in.

Lees meer over uw voordeel op onze website www.zorgenzekerheid.nl.

Raas Bikes logo

Raas bikes brengt wielerliefhebbers bij elkaar

De shirtsponsor van Swift is ook sponsor van de Joop Zoetemelk Classic. Kom je bij Raas bikes dan ben je met fietsliefhebbers onder elkaar. Koop hier je perfecte wielerkleding en accessoires. Of kom langs met je racefiets, mountainbike, fatbike, beachracer, gravelbike of tourfiets voor een deskundige reparatie, prima onderhoudsbeurt of professionele update van je fiets. Je kunt hier ook terecht voor een uitstekende koffie bij de koffiebar, om te vertellen over je fietsavonturen. En je hoeft daar geen moment te missen van je favoriete wielerkoers of klassieker, die kun je volgen op de schermen in de winkel. De winkel is ook het vertrekpunt voor wekelijkse Social Ride. Leer tijdens de fietstochten nieuwe fietsvrienden kennen en ontdek nieuwe fietsroutes.

Volg Raas bikes op Instagram en check de aanbiedingen op Facebook. Deel mee in onze liefde voor het fietsen en alles daar omheen. Kijk op www.raasbikes.cc.

Huurmaat logo

HuurMaat regelt het

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie van de meest uiteenlopende gereedschappen en machines, voor zowel bedrijven als particulieren. De aanschaf van gereedschap en machines is kostbaar, nog afgezien van het onderhoud en verplichte keuringen die onlosmakelijk zijn verbonden met het professioneel gebruik. Juist om die reden is het veelal praktisch en financieel aantrekkelijk te kiezen voor huren van gereedschap. HuurMaat is de juiste partner op het gebied van verhuur van gereedschappen, machines en steigers. Bij ons krijgt u behalve uitstekend gereedschap ook deskundig advies van goed opgeleid personeel. Met vestigingen in Alphen aan den Rijn. Amsterdam, Katwijk, Leiden en Vlaardingen is er altijd wel een HuurMaat in de buurt. Bij ons kunt u het gereedschap zelf halen maar ook het bezorgen op de werkplek is geen enkel probleem. Kortom: HuurMaat Regelt Het! Kijk maar op www.huurmaat.nl.

Bike Control logo

Méér dan hard fietsen

De motor en motivator van Bike Control is Paul Zwanenburg, die als gekwalificeerd KNWU-wielertrainer een enorme passie heeft voor fietsen zowel op de racefiets als op de moutainbike. Bike Control verzorgt fietsclinics en sportklassen op maat voor scholieren, maar ook wielrenlessen voor meer gevorderde fietsers. Daarbij is speciaal aandacht voor de bochtentechniek, rijden in een groep, fietsbeheersing en conditie. Ook organiseert Bike Control begeleide fietsreizen van begin oktober tot eind april naar de Algarve in Portugal en begeleide fietstochten. Heb je zelf (nog) geen goede racefiets of moutainbike dan kun je deze ook huren, met mogelijkheid tot koop, bij Bike Control. Bekijk dit alles en ook de bedrijfsactiviteiten die je samen met Bike Control kunt plannen op de website: www.bikecontrol.nl.

HuurMij logo

Auto huren in Leiderdorp

HuurMij Leiderdorp sponsort de Joop Zoetemelk Classic al langere tijd. Huren en leasen zonder fratsen doe je bij HuurMij. Ze leveren al meer dan 40 jaar de beste kwaliteit en service op het gebied van verhuur van personenauto's, personenbussen, bestelbussen en bakwagens met laadlift. Bij INQAR HuurMij kun je terecht bij 5 vestigingen ( Leiderdorp, Leiden, Alphen a/d Rijn, Haarlem, Amsterdam). Ze bieden een compleet pakket aan en leveren voertuigen voor een periode van 1 uur tot 30 dagen (autohuur), 1 tot 24 maanden (shortlease) of nog langer (leasing) aan particulieren en bedrijven. Reserveer daarom nu je huurauto eenvoudig online of bel of mail over alle andere mogelijkheden!

snelle jelle logo

Energie voor onderweg

De oorsprong van Snelle Jelle ligt op Friese bodem bij koekfabrikant Ketellapper, waar eind jaren negentig werd begonnen met kruidkoek in ‘meeneemverpakkingen’. In 2002 werd Snelle Jelle geboren; het krachtige tussendoortje, handig voor onderweg, op het werk of op school. Voor elk moment van de dag wanneer jij net dat extra beetje energie nodig hebt. Want Snelle Jelle gelooft erin dat wanneer je je focust op wat er mogelijk is, dat je nog meer kunt dan je zelf denkt. Dit wordt mogelijk door de voedzame rogge met de karakteristieke mix van kruiden. Zo kun je echt blijven gáááááán.

Groene Hart logo

Niet alleen het hart maar ook de longen van de Randstad.

Het Groene Hart is een uniek groen gebied midden in de Randstad. Vanuit hartje Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is men in 15 minuten fietsen al midden in het groen. Het Groene Hart vormt een mooi contrast met de drukte van de steden en is het grootste Nationale Landschap van Nederland. Het Groene Hart is niet alleen groter dan men denkt, maar ook diverser. Het landschap bestaat uit uitgestrekte weiden, veengebieden, grote plassen, meren, meanderende rivieren, historische stadjes, forten en boerderijen. Dit maakt het Groene Hart geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Er kan heerlijk worden gefietst, gevaren of gewandeld. Er zijn biologische eieren direct van de boer te koop. In vele restaurants worden de streekproducten vers van het land geserveerd. Men kan slapen in een hooiberg of genieten van een koud biertje aan de waterkant. In de lente dansen de koeien in de wei en in de winter kun je bij Kinderdijk schaatsen in een 17e - eeuws schilderij. De Hollandse luchten bieden het hele jaar door een prachtig schouwspel. Kijk op www.groenehart.nl.

Jobo de Bouwers logo

Jobo, de bouwers

Jobo de Bouwers is een allround bouwonderneming met de provincie Zuid Holland als werkterrein. Wij houden ons bezig met woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie, plan- en projectontwikkeling. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en instellingen.

Jobo, een familiebedrijf, werd opgericht in 1975 en is gevestigd in Leiden. Wij beschikken over een uitstekend geoutilleerd bedrijfsbureau, een eigen architect en een werkplaats.

Wij werken met een grote groep gespecialiseerde partners die altijd en overal inzetbaar zijn. Daardoor kan het bouwproces gestroomlijnd verlopen, met als bijkomend voordeel dat we alle werkzaamheden kunnen verrichten voor de juiste prijs. Kijk voor verdere informatie op www.jobodebouwers.nl.

Vliko logo

Een nieuw leven voor gebruikte materialen

Renewi is een leidend waste-to-productbedrijf dat iedere dag nieuw leven geeft aan gebruikte materialen. Met onze diverse locaties in Nederland - waaronder Zoeterwoude - zijn we altijd dicht bij onze klanten. Renewi denkt anders over afval en ziet het als een kans. Onze jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met een breed scala aan diensten, zorgt er voor dat we duurzame, pragmatische recyclingoplossingen kunnen aanbieden. Met innovatie en gebruik van de nieuwste technologie zetten we afval weer om tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie. Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen. Het resultaat van ons werk is minder afval en vervuiling, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo dragen we bij aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

Bij Renewi huurt u containers voor alle mogelijke afvalstromen. Onze containers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden altijd netjes en schoon bij u afgeleverd. U vindt bij ons verschillende formaten rolcontainers, afzetcontainers, semi-ondergrondse containers, boxpallets, vaten en jerrycans. Zie voor meer informatie op www.renewi.com/nl-nl.

van Haasteren logo

Van Haasteren

U bent van harte welkom bij van Haasteren, Toyota dealer voor Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten. Als een echt familiebedrijf zijn wij gericht op langlopende prettige relaties met klanten en willen er voor zorgen dat u zich bij ons geen nummer voelt. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto's, onderhoud en reparaties, APK keuringen en ook voor schade reparatie. Tevens hebben wij een tankstation met carwash en doen wij opslag van winterbanden. Kortom voor alles aan uw auto kunt u bij ons terecht. Kijk op www.toyota-leiderdorp.nl.
squirt logo

Squirt Lube Benelux

Elk jaar stelt Squirt 5 pakketten met hun producten beschikbaar om te verloten onder de deelnemers. Voor uitstekend onderhoud van je fiets gebruik je producten van Squirt. De producten zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. De Squirt chain lube zorgt voor soepel en probleemloos schakelen. Gebruik Squirt producten voor verminderde slijtage: ketting en tandwielen gaan minstens 60% langer mee. Meer informatie over de producten op: www.squirtlube.nl.